vetovihjeet.org logo
Search
Close this search box.

Valioliigan vedonlyönti ja vetovihjeet

Valioliiga

Opi, mitä pitää tietää vedonlyönnistä ja vihjeistä Valioliigassa

Vetovihjeet läppärillä
Valioliiga

Valioliiga historiaa

Valioliiga on yksi vanhimmista ja mielenkiintoisimmista jalkapalloilun liigoista. Se aloitti toimintansa kaudella 1992-1993 ja vuosien mittaan se on noussut suosituksi myös muidenkin kuin englantilaisten pelaajien joukossa. Noin puolet pelaajista on ulkomaalaissyntyisiä. 

Suosittuna vedonlyönti kohteena Valioliiga on ollut jo vuosia. Siitä on aina ollut saatavilla paljon tietoa ja pelejä on näytetty livenä, joten seuraaminen on ollut helppoa. Sitä pidetään tasokkaimpana jalkapallosarjana maailmassa, joten perehdytään tarkemmin, millaisista kohteista on kysymys ja miten vetoja voi asettaa.

Valioliiga joukkueet

Valioliigassa on ollut jo useamman vuoden ajan 20 joukkuetta. Jokaisen kauden lopussa kolme joukkuetta pudotetaan Mestaruussarjaan ja sieltä vastaavasti nousee saman verran joukkueita Valioliigaan. Näitä heikompia joukkueita kutsutaan “hissijoukkueiksi”, koska ne saattavat nousta vuodeksi liigaan ja pudota takaisin sekä nousta vuoden päästä uudelleen.

Valtaosa joukkueista säilyttää asemansa ja siksi Valioliiga koostuu tutuista joukkueista vuosi toisensa jälkeen. Liigassa on myös totuttu näkemään suomalaisia ja heistä tällä hetkellä tutuin lienee Teemu Pukki, joka pelasi Valioliigassa kaudelta 2018-2019. Hän edustaa Norwich Citya, mutta joukkue tippui liigasta takaisin Championshipiin.

Valioliiga ja vedonlyönti

Vedonlyönti on tärkeä osa Valioliigaa ja se on yksi maailman suosituimmista sarjoista jalkapallon osalta. Vetoa lyödään aktiivisesti eri puolilla maailmaa eikä Suomi eroa tästä joukosta millään tavoin. Siksi myös vetovihjeet luetaan hyvin tarkasti ja niistä poimitaan vinkit parempien tulosten toivosta.

Valioliigan vedonlyöntiä voi tutusti tehdä Veikkauksen sivuilla, mutta vedonlyöntisivustoja on paljon muitakin. Netistä löytyvien sivustoja on järkevää vertailla, koska kaikki sivustot eivät vaadi kierrätystä sekä sieltä voi löytää myös hyvät bonukset lisänä houkuttelemassa vetojen tekemiseen.

vedonlyöntivinkit jalkapalloon

Turvalliset vedonlyöntisivustot

Saadakseen parhaimman nautinnon vedonlyönnistä, on ensinnäkin järkevää vertailla sivustojen tarjontaa ja toisekseen sitä, että ovatko sivustot turvallisia vai eivät. Jos tarjolla on useampi hyvä sivusto, voi pelitilin tehdä useammalle sivulle. Tämä on järkevää siitä syystä, että kertoimet vaihtelevat huomattavan paljon.

Jos olet seurannut pelejä jo pitkään, on Valioliiga sinulle tuttua ja saat myös vedonlyönnistä enemmän irti. Niissä tilanteissa nimenomaan kertoimien vertailu on varsin houkuttavaa. Joukkueiden tunteminen auttaa siinä, että vihjeistä saa enemmän irti ja niitä pystyy käyttämään hyödykseen huomattavasti enemmän.

veikkausvihjeet tietokoneella

Valioliiga kiinnostaa, mitä vedonlyöntisivustoista on tiedettävä

Vedonlyöntisivustoja on paljon ja niiden joukosta on kyettävä poimimaan ne parhaimmat, jotta Valioliigasta saa iloa myös voitokkaiden vetojen suhteen. Seuraaviin asioihin on syytä kiinnittää huomiota:

Ilmaiset vetovihjeet

Miksi pelata ulkomaisella sivustolla

Kuten tiedetään, niin Veikkaus tarjoaa Valioliigan otteluita vedonlyönnissä. Pelaaminen on helppoa, mutta on joitakin yksityiskohtia, miksi pelaaminen on järkevämpää jonkin vedonlyöntitoimiston kautta. 

Veikkauksella on Suomessa monopoli ja se tarkoittaa, että pelejä saa tarjota vain se itse. Silloin suomalaisten pelaajien on tyydyttävä huomattavasti huonompaan palautusprosenttiin kuin mitä on tarjolla ulkomaisilla peliyhtiöillä. Lisäksi Veikkaus ei tarjoa lainkaan bonuksia, jotka ovat hyvin tärkeä osa uhkapelaamisessa.

Ulkomaisilla yrityksillä on myös huomattavasti enemmän vaihtoehtoja talletusten ja kotiutusten tekemiseen. Pelaamiseen tulee siis huomattavasti enemmän jännitystä parempien voittojen osalta sekä siitä, että vetoa voi lyödä muustakin kuin pelkästään lopputuloksesta. Lisäksi Valioliigaan saattaa olla tarjolla myös esimerkiksi räätälöityjä tarjouksia.

Parhaimmat Valioliiga vihjeet

Vedonlyönnin suola on hyvät vihjeet ja niitä voi saada sekä maksullisina että ilmaiseksi. Maksullisissa vihjeissä on huonoa se, että ne eivät välttämättä johda yhtään sen parempaan tulokseen kuin ilmaisetkaan. Useimmiten niistä tulee enemmän rahastuksen maku kuin se, että hyöty on 100 prosenttinen.

Ilmaisten vihjeiden kohdalla pitää katsoa se, että vihjeen antaja on ammattilainen ja hän antaa vihjeitä esimerkiksi vain Valioliigan peleistä. Silloin vihjeiden antaja on perehtynyt asiaan riittävästi. Sellainen henkilö, joka antaa vihjeitä moniin lajeihin, ei välttämättä kykene seuraamaan kaikkia lajeja riittävän tarkasti ja huolellisesti.

Vihjeiden antajan on seurattava tarkasti joukkueen päivän kuntoa ja sitä, ovatko kaikki tärkeät pelaajat hyvässä iskussa. Vammoja voi syntyä tai jonain päivänä tärkeä pelaaja ei vaan ole parhaimmassa vireessä. Näihin kaikkiin pitäisi saada tietoa mahdollisimman paljon etukäteen. Lisäksi hyvät vihjeet ottavat huomioon sen, miten kahden eri Valioliigajoukkueen keskinäiset pelit ovat sujuneet aikaisemmin.

Millaisia ovat parhaat vedonlyöntibonukset​

Lyödäänkö vetoa ennakkoon vai livenä

Kaikkein tutuin tapa lyödä vetoa on ennakko vedot. Ne laitetaan sisään ennen kunkin pelin alkua ja vihjeet on oltava hallussa sitä ennen. Näissä vedoissa on useimmiten kysymys myös siitä, mikä on pelin lopputulos. Suurin jännitys tulee, kun seuraa Valioliiga peliä ja jännittää, kuinka hyvin oma veto toimii loppuun asti.

Live-vedonlyönti tuo lisäjännitystä ja siinä lopputuloksen lisäksi voi laittaa vetoja sisään siitä, kuka tekee seuraavan maalin, saa sivurajaheiton, maalipotkun tai varoituksen. Näitä vaihtoehtoja on paljon tarjolla ja ne tuovat peliin lisäjännitystä sekä tekee vedonlyönnistä huomattavasti hektisempää. Peliä seuraa myös täysin eri tavalla kuin lopputulosta odotellessa.

Livevedossa tärkeintä on reagoida nopeasti, siksi pelin seuraaminen ja tulkitseminen on avainasemassa. Jokaisella pelaajalla on oma tapansa seurata peliä ja tehdä pelistä omat tulkintansa, joten mitään yleispätevää ohjetta ei voi siitä antaa, miten onnistuu tekemään voittavan vedon. Valioliiga onkin näihin vetoihin juuri sopiva ja huippupelaajien esityksistä onkin haasteellista tehdä tasaväkisissä otteluissa vetoja.

Valioliiga vedonlyönnissä

Vedonlyöntivihjeillä on tärkeä asema myös Valioliigan peleissä. Sekin tiedetään, että vetoa lyödään paljon ja markkinoilla on tietyllä tavalla ylikilpailua. Siksi vedonlyöjän ei pidä missään nimessä haksahtaa pelkästään lukemaan sarjataulukkoa sekä katsomaan niin sanottua kuntopuntaria. Se on tapa päästä ainakin omasta pelikassastaan nopeasti eroon.

Malttia pitää käyttää aina ja jokaisessa tilanteessa eli vetojen määrää ei kannata kasvattaa liian suuriksi. Käytännössä live-vedoissa ei kannata keskittyä jokaiseen osa-alueeseen vaan valita niistä se, mikä tuntuu itselle kaikkein omimmalle. Tällä keinolla säästyy hiukan rahaa ja pystyy seuraamaan peliä livenä huomattavasti paremmin.

Kuten todettiin, on Valioliiga yksi suosituimmista kohteista, joten silloin on järkevää myös pelata sen kohteita useammalla sivustolla. Pelkästään yhteen sivustoon luottaminen pitkällä tähtäimellä ei ole kovin hyvä idea. Kertoimissa on eroja ja sentin ero voi olla loppujen lopuksi yllättävän paljon, kun vetojen määrä alkaa liikkua tuhansissa.

Tunteella vai järjellä

Jokainen tietää, että kaikkia asioita ei voi tehdä järjellä vaan joskus tunteet ovat järkevämpi vaihtoehto. Valioliiga ja vedonlyönti ovat kuitenkin yhdistelmä, jossa ei kannata antaa tunteille tilaa vaan on tehtävä päätöksiä järki edellä. Vaikka vedonlyöjällä olisikin suosikkijoukkue ja sen pärjäämiseen haluaa uskoa, on kuitenkin järjellä katsottava tilannetta täysin eri lähtökohdista. Onnistumiseen vaikuttaa moni asia kuten tuomarit, kentän olosuhteet, joukkueen kotiedun hyödyntämisen taito sekä moni muu asia. Hyvällä kirjanpidolla saadaan aina askel parempaan suuntaan.

jalkapallo